martes, 22 de mayo de 2007

Maribel Valls actriu

Voldria des d'aquest blog fer un petit homenatge a l'actriu local Maribel Valls, morta qui sap quants anys ha, i que molt gentilment ens va cedir el seu camerino el passat diumenge. El fet va passar al Teatre de la Unio Santcugatenca. La Maribel Valls té allà parat el seu camerino. Ningú gosa remodelar el teatre per no indignar-la. Amb el nom a la porta dins un cor, tot el camerino esta pintat de blau i al sostre, voltat d'una pomposa sanefa, unes estrelles de color daurat emulen el firmament on la Maribel potser s'hi passeja... a la paret unes lletres escrites al reves: uirtca sllaV lebiraM, il.luminades amb un petit foco i que amb el gran mirall que presideix el camerino ens descobreixen de qui estem parlant: Maribel Valls actriu. Cal dir que malgrat les varies anecdotes i fets estranys que ens van explicar, ens vem sentir molt acollits: gràcies Maribel per cedir-nos el teu petit oasis enmig d'aquell teatre polsegós, en un altre temps escenari de les teves grans interpretacions, i d'un temps d'esplendor teatral sancugatenca. No pateixis per la flauta, te la pots quedar, ja en tenim una altra, quedate-la com un present per la teva hospitalitat.


3 comentarios:

mireia dijo...

la pell de gallina, sugurú! MOLTA MERDA, MARIBEL!

Núria Piferrer dijo...

Molt bonic l'escrit. A banda d'això, m'alegra que hi hagi algú més que escrigui en aquest bloc, a banda de la Mimi i jo.
Petoneeeeeeeet

Núria Piferrer dijo...

Molt bonic l'escrit. A banda d'això, m'alegra que hi hagi algú més que escrigui en aquest bloc, a banda de la Mimi i jo.
Petoneeeeeeeet